Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 9 / 2016 - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


  Η  ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΙΑΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
    Με την παρούσα ενημέρωση θα θέλαμε να  σας γνωρίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα Ευρωκλινική , Ευρωκλινική Παίδων και Πειραϊκό Θεραπευτήριο που μπορείτε να έχετε με την απόκτηση μέσω των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ  Ι.και Α ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ του νέου συστήματος υγείας της  N.H.S.
1.       ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ  Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παθολόγο ,Καρδιολόγο ,Χειρούργο ,Ορθοπεδικό , με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις με συμμετοχή 10 ευρώ/επίσκεψη και στις ειδικότητες ΩΡΛ ,Οφθαλμιάτρου ,Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου ,Νευρολόγου ,Γυναικολόγου ,Ουρολόγου ,Γαστρεντερολόγου ,Πνευμονολόγου ,Αγγειοχειρούργου , Νευροχειρούργου .
Επιπλέον , δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ  που περιλαμβάνεται στα 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης . Οι εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από τους ασφαλισμένους/μέλη χωρίς όριο και με κάλυψη 100%  με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ και 85% χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ . Επίσης, πραγματοποιείται το ετήσιο αιματολογικό και  οφθαλμολογικό check up .
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό  με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις από εξειδικευμένες παιδιατρικές ειδικότητες με συμμετοχή του ασφαλισμένου /μέλους στα 30 ευρώ / επίσκεψη και πιο συγκεκριμένα για τις παιδιατρικές ειδικότητες Δερματολόγου , Ορθοπεδικού Ουρολόγου, Οφθαλμιάτρου , ΩΡΛ ,Ενδοκρινολόγου ,και Καρδιολόγου .
Επιπλέον ,δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ που περιλαμβάνεται στα 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης . Επίσης πραγματοποιούνται απεριόριστες εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις από τους ασφαλισμένους /μέλη χωρίς όριο και με κάλυψη 100% με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ και 85% χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ .Επίσης , πραγματοποιείται το ετήσιο αιματολογικό και οφθαλμολογικό check up.
ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό , Ορθοπεδικό με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου /μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά  Ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις με συμμετοχή 10 ευρώ /επίσκεψη και στις ειδικότητες Παθολόγου , Καρδιολόγου , Ουρολόγου,, ΩΡΛ, Οφθαλμιάτρου ,Γαστρεντερολόγου , Χειρουργού ,Ορθοπεδικού ,Αγγειολόγου , Νεφρολόγου, Πνευμονολόγου ,Αιματολόγου , Παθολόγου, Διαιτολόγου .
Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ που περιλαμβάνεται στα 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης . Οι εργαστηριακές και οι διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από τους ασφαλισμένους /μέλη μας, χωρίς όριο και με κάλυψη 100% με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ,Υ και 80%(ειδικός τιμοκατάλογος N.H.S )χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ . Επίσης , πραγματοποιείται το  ετήσιο αιματολογικό και οφθαλμολογικό checkup .
H <<N.H.S>>συμβλήθηκε με το μεγαλύτερο ιδιωτικό Νοσοκομείο του Βόλου <<ΑΝΑΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ >> για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών ασφαλισμένων/μελών στην περιοχή .Στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής πραγματοποιούνται οι επισκέψεις για κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο ,Χειρούργο, Παιδιάτρου , Παιδοχειρουργού , με μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου /μέλους (24ωρη δυνατότητα ).
Στα τακτικά ιατρεία πραγματοποιούνται κλινικές επισκέψεις με συμμετοχή 10 ευρώ /επίσκεψη και στις ειδικότητες Πνευμονολόγου, Οικολόγου, Οφθαλμιάτρου .
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Ε.Ο.Π.Υ.Υ  που περιλαμβάνεται στο 10 ευρώ της κλινικής εξέτασης ..Οι εργαστηριακές και οι διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από τους ασφαλισμένους/μέλη  μας, χωρίς όριο και με κάλυψη 100% με την παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ και 80%(ειδικός τιμοκατάλογος N.H.S.) χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ .Επίσης , πραγματοποιείται το ετήσιο αιματολογικό και οφθαλμολογικό checkup.
Τα μέλη του συλλόγου τριτέκνων μπορούν να προχωρήσουν στην ένταξή τους στο πρόγραμμα υγείας ως άτομα – ζευγάρια – οικογενειακά.
Τα ασφαλιστικά μας γραφεία έχουν επιλεγεί για την ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας     
  αλλά και  των πολιτών μας για το <<νέο σύστημα υγείας >> , γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα                 
   Μπορείτε να επικοινωνείτε  στα τηλέφωνα των γραφείων μας για να σας ενημερώσουμε πιο
  αναλυτικά για τη λειτουργία του συστήματος υγείας όπως και για τη διαδικασία ένταξης σας.
·         H Χαμηλότερη τιμή της αγοράς
·         Η πιο εύκολη  Διαδικασία Ασφάλισης με μία μόνο αίτηση χωρίς Ιατρικές Εξετάσεις .
·         Χωρίς όριο  ηλικίας
·         Χωρίς έλεγχο κατάστασης υγείας .
Σε  αυτή τη δύσκολη  εποχή χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη όχι στα λόγια αλλά  στη πράξη  έτσι λοιπόν και  τα ασφαλιστικά μας γνωρίζοντας πόσο σημαντικό και πολύτιμο  αγαθό είναι η υγεία μας λαμβάνοντας υπόψη και τις αδυναμίες του ασφαλιστικού μας συστήματος ,  θέλοντας να βοηθήσουν για ακόμη μια φορά τα μέλη του συλλόγου σας  δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε το <<νέο σύστημα υγείας>> στο οικογενειακό πρόγραμμα στην μοναδική προνομιακή τιμή των 160 ευρώ ετησίως και 80 εξαμηνιαίως !!!
( Η προσφορά ισχύει μέχρι και 29 Φεβρουαρίου 2016 )
 Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση .
Με εκτίμηση
              
                   
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.jpg
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων 
Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Ισόβιο Μέλος <<LIMRA INTERNATIONAL>>
Πιερίας 23Α, Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι
Τ 2110126428
F 2121040286
M 6944840904

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2 / 2016 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ


Η  εφορευτική επιτροπή που ψηφίστηκε από την Γενική Συνέλευση τις 16-1-2016 ανακοινώνει  ότι τα μέλη του Συλλόγου που θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ του Συλλόγου και για την ΟΠΟΤΤΕ μπορούν να κάνουν αίτηση , στα γραφεία του Συλλόγου , Ανδριτσαίνης 8 ,μέχρι και στις 4/2/2016  . Κάνουν αίτηση ότι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες  του Συλλόγου, που θα γίνουν  στις 7 και 8 Φεβρουαρίου  , στα γραφεία του Συλλόγου.



Η  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΤΤΕ Νο 1 / 2016 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15/1/2016


Με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την πορεία των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την τιτλοποίηση κάποιων το 2006 περνώντας σε ιδιωτική επενδυτική εταιρεία, η ΟΠΟΤΤΕ με την ευθύνη απέναντι στα μέλη της απευθύνθηκε με έγγραφο προς το Π&Δ σήμερα ζητώντας παράλληλα και έκτακτη ακρόαση από τον ίδιο τον Πρόεδρο αυτού κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίθηκε άμεσα αλλά έδωσε και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν η Αντιπρόεδρος Μαριάνθη Τζαβέλλα και ο Ταμίας Βασίλης Δήμος εκπροσωπώντας την ΟΠΟΤΤΕ.
Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας δανειολήπτες του Π&Δ πως κανένα σπίτι δεν θα χαθεί και πως έχουν τακτοποιηθεί όσες αιτήσεις ρύθμισης έχουν υποβληθεί. Οι δανειολήπτες  έχουν συναλλαγές ΜΟΝΟ με το Π&Δ. Υπάρχουν προτάσεις οικονομικής ελάφρυνσης των δανειοληπτών οι οποίες θα ανακοινωθούν μόλις εγκριθούν από το Δ.Σ. 
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Βαρλαμίτη προς ενημέρωση των μελών μας.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
15/1/2016

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπία της ΟΠΟΤΤΕ συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη και συζήτησε εκτενώς όσα θέματα απασχολούν τους Τρίτεκνους με συνεργάτες του.
Ειδικότερα στη συζήτηση παρόντες ήταν από πλευράς ΟΠΟΤΤΕ ο Πρόεδρος Μ. Αχλαδιανάκης, η Γ΄Αντιπρόεδρος Μ. Τζαβέλλα, ο Ταμίας Β. Δήμος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Δ. Κοντός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλίμου Ι. Μαριόλης και η Ταμίας του Συλλόγου Φυλής Α . Κοντού και από πλευράς Υπουργείου οι Σύμβουλοι του Υπουργού κ. Δημητρακόπουλος Θέμης και Κορδής Νεκτάριος, ο Προϊστάμενος επαγγελματικής εκπαίδευσης κ. Μουστάκας Γεώργιος, ο διευθ/τής β΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Μποφυλάτος Σταύρος, ο διευθ/τής α΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κουφόπουλος Γιάννης.
Αρχικά έγινε μία γενική ενημέρωση για τα προβλήματα παιδείας που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι αλλά και το πρόβλημα του δημογραφικού από τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ και ακολούθησε πιο εμπεριστατωμένη αναφορά από τον Δημήτρη Κοντό σχετικά με την αναγκαιότητα της ενίσχυσης υποδομών όσον αφορά την σίτηση και στέγαση των φοιτητών, για τη διατήρηση των μετεγγραφών, για την προτεραιότητα στα προνήπια, να κρατείται η ποσόστωση στις προσλήψεις των αναπληρωτών καθηγητών, επίσης, στις προσλήψεις για αναπληρωτές ειδικής αγωγής, να υπάρχει και να εφαρμόζεται η αντίστοιχη ποσόστωση για τρίτεκνους, οι αποσπάσεις  να γίνονται κατά προτεραιότητα για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς τρίτεκνους ( εδώ πήραμε την υπόσχεση πως θα ενταχθούν οι τρίτεκνοι σε ειδική κατηγορία και με νομοθετική ρύθμιση θα διευθετηθεί το θέμα καθώς και για τους αναπληρωτές ειδικής αγωγής). Ακόμη για τον τρόπο πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Υπουργείο Παιδείας να υπάρχει σαφής πρόνοια ώστε εκτός από την μοριοδότηση της προϋπηρεσίας, του χρόνου απόκτησης πτυχίου, το βαθμό σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, να μοριοδοτείται και η οικογενειακή κατάσταση (ενδεικτικά 1 παιδί 3 μόρια, 2 παιδιά 6 μόρια, 3 παιδιά 9





Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ



Βασίλης Κεγκέρογλου
ΕΡΩΤΗΣΗ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθ. Πρωτ. ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ: 2268
Ημερομηνία καταθέσεως:  12.1.2016


                                                                                             

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:  Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο


ΘΕΜΑ: Απαλλαγή πολυτέκνων και τριτέκνων από το φόρο πολυτελείας για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα τους.


Οι ανακοινώσεις του κ. Αλεξιάδη, για απαλλαγή των πολυτέκνων από τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού, έφερε ανακούφιση, αφού αυτά, χρησιμοποιούνται πρωτίστως για τις ανάγκες της πολυμελούς οικογένειας.

Επειδή, το δικαίωμα αγοράς αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού είχαν εκτός από τους πολύτεκνους και οι τρίτεκνοι, είναι άδικο να μην συμπεριλαμβάνονται στη ρύθμιση αυτή.


Ερωτάστε κ. Υπουργέ,


Προτίθεστε να συμπεριλάβετε στη ρύθμιση απαλλαγής από το φόρο πολυτελείας, εκτός από τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους;






Ο ερωτών Βουλευτής

Βασίλης Κεγκέρογλου

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1 / 2016 - ΚΟΠΗ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το  Σάββατο 16  Ιανουαρίου στο  ΚΥΒΕ Περιστερίου έγινε μια εξαιρετική εκδήλωση απ’ τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου .
100 και πλέον παιδιά παρακολούθησαν την πολύ καλή θεατρική παράσταση
«Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν »
Της θεατρικής ομάδας του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Τα παιδιά και η μεγάλη διασκέδασαν αλλά και κέρδισαν απ’ τα διδάγματα του σεναρίου , Αλληλεγγύη και αγώνας ενάντια σε όσους θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο μας .
Οι πολλοί μπορούν και θα νικήσουν .
Στην συνέχεια ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του . Μαζί με τους Τρίτεκνους , μέλη του Συλλόγου , την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους
·         Ο  Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικού Τομέα Αττικής κ. Σ.Τζόκας
·         Ο  Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης με πολυμελή  αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής , τους κα. Τζιώτα , κ. Λύκο , κ. Θεοδωράκο  , κ. Καλιάφα , κ. Παναγιωτόπουλο , κ. Τάτση , κ. Βαθιώτη .
·         Ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Περιστερίου κ. Πλέστης .
·         Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ‘’ Ενεργοί Πολίτες για την ανατροπή στο Περιστέρι ‘’ οι κα. Αλεξοπούλου και ο κ. Παπαδόπουλος ( που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων  )
·         Η κα. Λιλιμάκη πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου .
·         Ο κ. Μάνδρος Πρόεδρος του ΕΜΠΟΤΙΚΟΎ Συλλόγου Αιγάλεω.
Επίσης  στην κοπή παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου  , εκπρόσωποι του τοπικού τύπου , οι κα. Αντωνάτου  ( Ελεύθερος Διάλογος ) , ο κ.  Καλαντώνης ( Πρώτη ) , ο κ. Λυμπερόπυλος ( Αναγέννηση ) .
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι στον σύντομο χαιρετισμό τους εγκωμίασαν το έργο του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή χρονιά δίνοντας έμφαση στην υπεράσπιση των παιδιών , στην δυναμική έκφραση αλληλεγγύης  στις σημερινές συνθήκες που εντείνετε η οικονομική κρίση . Όλοι μαζί δεσμευτήκαμε στην διεκδίκηση από την κυβέρνηση , του δίκαιου αιτήματος της  ένταξης των τρίτεκνων οικογενειών στις πολύτεκνες οικογένειες . Είναι καιρός οι πολυκαιρισμένες υποσχέσεις να γίνουν επιτέλους πράξη .
Στην συνέχεια κατά την Γ.Σ ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δροσάκης διάβασε την πλούσια απολογιστική δράση της προηγούμενης χρονιάς , εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή και αποφασίστηκε οι εκλογές για την εκλογή του νέου Δ.Σ να γίνουν 7 και 8 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου , Ανδριτσαίνης 8 .
Ο πρόεδρος της  Γ.Σ      
  Κοντός Δημήτρης
Για το απερχόμενο Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                                                                   ο Γ. Γραμματέας
Δροσάκης Εμμ.                                                                               Χριστοθανόπουλος Δημ.






























ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ Γ.Σ
Αγαπητοί  μας προσκεκλημένοι , αγαπητά μέλη του συλλόγου  Τρίτεκνοι , σας καλωσορίζουμε  στην ετήσια Γ.Σ  του συλλόγου μας . Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά , υγεία προσωπική και οικογενειακή  , δύναμη και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουμε την νέα χρονιά , για τον Σύλλογο και τον τόπο μας .
Ο σύλλογος τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας από ιδρύσεως του έχει βασικό  σκοπό και στόχο να διεκδικεί θεσμικά θέματα και να απαιτεί την πλήρη εξομοιώσει Τρίτεκνων -  Πολύτεκνων οικογενειών .
 Ο σύλλογος  μέσα στα πλαίσια αυτά έχει πολλές και ποικίλες δράσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο . Σε συνεργασία με την ομοσπονδία συμμετέχουμε σε όλες τις επαφές με τα Υπουργία για τα θεσμικά θέματα των Τριτέκνων , όπως επίσης σε όλες τις κινητοποιήσεις που γίνονται για το κάθε τι που σχετίζεται με την τρίτεκνη οικογένεια .
Έχουμε  πιστοποιηθεί με ΦΕΚ της κυβερνήσεως , για να μπορεί ο σύλλογος να συμμετέχει στα προγράμματα του ΤΕΒΑ και σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ να διαθέτει στα μέλη του , φρούτα , τρόφιμα  ή οτιδήποτε παροχή μπορεί να διατεθεί ,αφού πληρούμε  όλους τους όρους . Έτσι μέσα στις γιορτές μοιράσαμε είκοσι τόνους πορτοκάλια  προς τα μέλη μας .
Επιτύχαμε να συνεργαστούμε με τον εμπορικό σύλλογο Αιγάλεω και τον πρόεδρο του κ. Μάνδρο Ηλία  για εκπτώσεις στα μέλη μας και στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας . Το ίδιο προσδοκούμε και από τον εμπορικό σύλλογο Περιστερίου . Συνεχίζουμε παντού όπου είναι εφικτό για την καλυτέρευση του βοιωτικού επιπέδου των μελών μας .
Ζητάμε από όλες τις Δημοτικές αρχές και την Περιφέρεια να συνεχίσουν να στιρίζουν τις πολυμελής τρίτεκνες οικογένειες .
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και κυρίως τον Αντ/ρχη κ. Σπύρο Τσόκα , τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη , το Δημοτικό Συμβούλιο και τις παρατάξεις , τον Γ.Γ του ΑΣΔΑ κ. Αρβανίτη , τον επιτετραμμένο Σύμβουλο του Δημάρχου Περιστερίου για τα ευρωπαϊκά προγράμματα  αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Βαθιώτη , για το αμέριστο εδιαφέρων τους προς τον Σύλλογο και τα μέλη του .
 Ευχαριστούμε τις Δημοτικές αρχές σε όλους τους όμορους Δήμους , την Μητρόπολη Περιστερίου για την βοήθεια τους προς τον Σύλλογο και τα μέλη του .
Ευχαριστούμε τον κ. Πάτση Γεώργιο για την προσφορά του,  την Βασιλόπιτα που θα κόψουμε , τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη , το θεατρικό τμήμα του Μητροπολιτικού κοινωνικού ιατρείου του Ελληνικού , τις Εκδόσεις Μεταίχμιο , το  ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο Ι.και Α Κουκουγιάννης  για την προσφορά του προς τα μέλη του Συλλόγου και όλους εσάς που βοηθούν έμπρακτα στον σκοπό του Συλλόγου .
Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω , το Δ.Σ του Συλλόγου τον κ. Κουτσογιάννη Ζαφείρη , τον κ. Χριστοθανόπουλο Δημήτρη , την κα. Παυλίδη Γεωργία , και τον κ. Κοντό Δημήτρη για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο μου , όπως και όλα τα μέλη του Συλλόγου που στηρίζουν το Δ.Σ με οπουδήποτε τρόπο .
Σας ευχαριστούμε  όλους  και σας θέλουμε δίπλα μας για να συνεχίσουμε από κοινού τον αγώνα ..