Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 24 / 2012 - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου με συνεργασία με τους Λάκωνες Παραγωγούς ελαιολάδου προσφέρουν στα Μέλη μας τυποποιημένο σε δοχεία 5 λίτρων , ακολουθώντας απόλυτα τις απαιτήσεις της αγορανομικής και φορολογικής νομοθεσίας στην τιμή των 15.00 Ευρώ ανά τεμάχιο των 5 λίτρων συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.


Το Ελαιόλαδο Επιλογής “Olipoint” αφορά Λακωνικό Ελαιόλαδο με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Είναι Προϊόν Λακώνων Παραγωγών τόσο συνεταιρισμών (Α.Σ. Μολάων-Πακίων, 27320-22455 & 6979728356 κος Μπουντούνης Θεόδωρος και Α.Σ. Γοράνων 27310-75319 & 6974036132 κος Καλκάνης Παντελής)καθώς και αυτοργανωμένων Μεμονωμένων Παραγωγών από τη Σπάρτη, τους Μολάους και τη Μονεμβάσια Λακωνίας, στο σύνολό τους Πιστοποιημένων από Ελληνικό φορέα πιστοποίησης (Eurocert Α.Ε.).

• Είναι Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης όπου στον ιστότοπο www.olipoint.gr (Το Λάδι μας) μπορείτε να ενημερωθείτε ανά ομάδα παραγωγών για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ποιότητας και ασφάλειάς του.

• Διατίθεται τυποποιημένο σε δοχεία 5 λίτρων ακολουθώντας απόλυτα τις απαιτήσεις της αγορανομικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου θα παραλαμβάνει με την παρακάτω διαδικασία τις παραγγελίες του ελαιολάδου.

Αίτηση παραγγελίας στα γραφεία του Συλλόγου , με τα στοιχεία αυτού που παραγγέλλει το ελαιόλαδο ώστε η απόδειξη να κοπεί στο όνομα του . Προπληρώνει ή δίνει μια προκαταβολή ανάλογη στο 30% της τιμής της ποσότητας που παραλαμβάνει .Μετά από μια εβδομάδα παραλαμβάνει από τα γραφεία του Συλλόγου την παραγγελία του .

ΑΠΟ ΤΟ  Δ/Σ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΧΡΙΣΤΟΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου